Weer winst voor Kansloos United

Op de zachte, meeverende zaal zoals een schip deinend op de golven, mochten de Kanslozen de goede competitiestart van vorige week proberen door te zetten. 

Spelspul begon sterk. Energiek positiespel bracht de Kanslozen het besef dat het vanavond in wildstromend water was beland. 

Echter, na een goede actie van dirigent Simon gevolgd door een scherpe, strakke pass kon Jesse simpel de 1-0 door de benen van de keeper binnentikken.

Het gaf de goed begonnen rood-witten een kleine knauw en Kansloos begon de overhand te nemen wat leidde tot meer balbezit. Het was dan ook meer dan terecht toen daar de 2-0 op het scorebord kwam. Na een goede actie van Nathan via de zijlijn, gevolgd door een tikje langs de keeper, kon daar Corstiaan simpel zijn 1e doelpuntje van het seizoen meepikken. Zijn belofte maakte hij waar.

Met het defensieve blok P & P wat zeer betrouwbaar verdedigde en voorin de broeders Van Uden begon het toen te lopen als een trein (of schip). Met snelle, goede passes dirigeerde Simon Nathan naar 3-0, 4-0 en na een goede onderschepping met die lange poten van Nathan kon hij ook zelf de 5-0 binnenschieten waardoor het balletje in het tasje van deze spits weer gevonden kan worden. Dat die lange poten niet goed genoeg werden uitgestoken bij de 5-1 nemen we dan even voor lief. Kansloos voetbalde lekker door, gaf Spelspul weinig kansen en tikte vrolijk rond wat tegelijkertijd ook regelmatig misging. We blijven Kansloos, hé.

Het schip dreef langzaam de haven in; een 6-1 op naam van Nathan en de laatste minuut brak aan. Spelspul gaf niet op en bleef proberen te scoren. Dit lukte door te scoren in het klokkenspel van Simon waardoor Simon even niet in staat was om zijn mannetje te dekken en daardoor de 6-2 op lullige wijze werd binnengekopt. Het deed niets af aan de overwinning. Kansloos mag met een goed gevoel de interlandperiode in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *