Kansloos wint doelpuntenfestijn

Ridderkerk – Kansloos United heeft een knotsgekke wedstrijd achter de rug tegen FC Blitz. Lang leek het erop dat FC Blitz zou verrassen, maar uiteindelijk wisten de Kanslozen er toch nog een overwinning uit te slepen.

Vooraf werd er, onterecht, te makkelijk gedacht over deze wedstrijd. De tegenstander zou er niks van kunnen, maar niks bleek minder waar, er waren er wel degelijk een paar die wel wisten hoe het spelletje gespeeld moest worden.

Dit bleek al uit de vroege openingsgoal. Kansloos nam de aftrap en al snel wist Daniel zijn eerste schot op het doel af te vuren. Helaas bleek het niets meer dan een losse flodder. Uit de tegenstoot, waarvan men blijkbaar dacht dat dit niks zou opleveren, kwam FC Blitz tegen verwachting in op voorsprong.

Gelukkig weet Kansloos United hier tegenwoordig niet meer van slag te geraken, vol zelfvertrouwen werd de aanval weer opnieuw ingezet, en kon de gelijkmaker niet uitblijven. Na een geniaal lobje van Warner over de verdediging heen, wist Daniël de stand weer gelijk te trekken.

Al snel viel ook de 2-1 van Warner, waarna Kansloos dacht er alsnog een gemakkelijke avond van te kunnen maken. Dit pakte helaas wat anders uit. Wat er toen gebeurde, kon niemand voorzien, niemand geloven, ook de tegenstander niet, maar door wat persoonlijke fouten, gelukstreffers en knulligheden kwam FC Blitz op een voorsprong van maar liefst 5-2!

Nadat Daniel kneiterhard op de paal schoot, was het Floris die de stand op 5-3 bracht, in de hoop de wedstrijd te doen keren, maar FC Blitz wist nog eenmaal het doel te vinden en maakte al snel de 6-3. Een afgang lag op de loer, De afwezige supporters kwamen massaal in opstand en liepen nog verder weg van de zaal en de kop van coach Remco moest rollen (aldus een anoniem dreigement via social media).

Maar toen kwam Kansloos United weer op gang, er klonk een klik en de wedstrijd kantelde 180 graden. Kansloos ging vol voor de overwinning, Paul en Patrick hielden de verdediging nu stabiel en met name Paul schopte naar alles wat bewoog. Er mocht geen goal meer bij, voor de tegenstanders, iets waar Robbert het ook wel mee eens bleek te zijn.

Wederom was het Floris die de achterstand terug bracht op 2 doelpunten verschil, waarna een Daniel-show begon. De eerste goal van Daniel was met name te danken aan goed stoorwerk van Floris, die dicht op de huid van de tegenstander zat en de bal afpakte en aan Daniel gaf om af te maken. Dit bleek de start te zijn voor een geweldige inhaalslag waarna Daniel niet ook de 6-6, maar zelf de 7-6 erin schoot en hiermee de eerste hattrick van dit seizoen maakte.

De laatste minuut was het vechten voor de overwinning, want FC Blitz zette nog eenmaal aan, maar gelukkig mocht dit slotoffensief niet meer baten: Kansloos United wist de overwinning uit het vuur te slepen.

Doelpunten:
Daniel – 4
Floris – 2
Warner – 1

Door Ray Porter

Kansloze reportages tot aan de laatste blessureminuut. Hoopt op betere tijden voor Kansloos United. Probeert altijd het positieve in te zien van een verloren wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *