Kans(loos) United – fc Blitz

Vanavond speelde het nog ongeslagen Kutd tegen het iets vaker verslagen fc Blitz. Een wedstrijd die op papier gemakkelijk gewonnen moest worden. Maar zoals altijd is de bal rond, de zaal waarin gespeelt werd uitdagend en de wedstrijd pas gespeelt na het laatste fluitsignaal.
Dit was ook de wedstrijd waarin na een afwezigheid in het veld van 4 jaar een speler van eerste uur zijn rentree maakte. De sterspeler en langdurig geblesseerde Remco trok het geel- zwart aan over zijn brede schouders en liet zien dat zijn kwaliteiten niet zijn geroest met een fabuleuze aftrap.
Zoals een beetje verwacht heeft het team vol kanslozen gedurende de hele wedstrijd de overhand en was het de keeper van fc Blitz die ervoor zorgde dat de einduitslag niet veel hoger uitviel.
Al snel viel de 1-0 via Nathan op aangeven van patrick B. Hierna veel kansen met zo af en toe een spaarzame uitbraak van Blitz. De 2-0 weet ook Nathan te verzilveren op aangeven van Jesse. En dit zal niet het laatste doelpunt zijn die zijn oorsprong heeft bij de soepele voetjes van Jesse.
Na een kleine domper van een tegendoelpunt zet Kutd voortvarend het aanvalsplan voort. Via scores van tweemaal Patrick B en viermaal Nathan was het ook Remco met een zuiver intikkertje die de score op 9-1 bracht. Zowel Jesse als Patrick weten hierna de doelman te passeren wat resulteerde in een zeer verdiende 11-1 overwinning op het zeer sportief spelende fc Blitz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *