Kansloos United en Tottenham Hutspot scoren beide 5 keer

Ridderkerk – Gisteravond werd er weer een kraker gespeeld in de Hertog Jan League van de RZC. De spelers van Kansloos United wisten, evenals de spelers van Tottenham Hutspot, 5 keer het doel te vinden.

Aangezien de reporter zelf niet aanwezig was, moet hij zijn verslag schrijven naar aanleiding van berichten uit (on)betrouwbare bronnen. De verdediging heeft ondanks de 5 tegendoelpunten, gescoord door de tegenstander, geen fouten gemaakt. Want, waar niet gewerkt wordt, worden ook geen fouten gemaakt. Of je rekent de 2 (van de in totaal 5) doelpunten in het eigen doel als fout van de verdediging. Dan zijn er wel 2 fouten gemaakt.

Helaas moet Kansloos United het voorlopig nog stellen zonder de zo gemiste verdediger Remco de Vries. Het herstel van zijn knieblessure (die verrekte binnenste knieband) gaat niet zo voorspoedig als gehoopt. De revalidatie middels NetFlix kijken en XBOX’en levert niet het gewenste resultaat. Op aanraden van de arts wordt nu een andere weg ingezet, wat hopelijk een terugkeer binnen 3 maanden bewerkstelligt.

Kansloos United is nu twee weken vrij, pas weer op 19 oktober staat de volgende wedstrijd op het programma, om 21:16 uur in Sporthal De Fakkel. Nieuwkomer Huijgen Makelaardij is dan de tegenstander. Wellicht dat in de tussenliggende weken extra getraind kan worden in Topsportcentrum De Kuip.

Door Ray Porter

Kansloze reportages tot aan de laatste blessureminuut. Hoopt op betere tijden voor Kansloos United. Probeert altijd het positieve in te zien van een verloren wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *