Kansloos laat Klarenbeek weer kansloos

Ridderkerk – Net als in 2020, toen Kansloos United op 21 september met 1-0 van Klarenbeek won, was het nu een jaar later weer feest: Klarenbeek delfde het onderspit en had geen schijn van kans tegen het verjongde Kansloos United.

Al in de 2e minuut kwam Kansloos United op voorsprong door Jesse. De openingstreffer is vaak de belangrijkste, maar vanavond vielen er meer zeer belangrijke doelpunten.

Wat te denken van de 2-0, 4 minuten later door Patrick. Met zijn iets minder goede linkerbeen schoot hij de bal dwars door de verdediging en langs de keeper in het doel. Dat ie daarvoor (met rechts notabene) de bal de kleedkamer in schoot, waren we op slag vergeten.

Door een knulligheidje achterin kwam Klarenbeek zeer fortuinlijk op 2-1, in eerste instantie leek het een blunder van de keeper, die de bal niet goed verwerkte, maar op de tribunes kwam de mening dat je een keeper nooit in die positie (volledig gedekt) de bal moet toespelen.

Direct vanaf de aftrap schoot de jongste van het kansloze stel (Corstiaan, oh nee, Walter voor de organisatie, maar het was wel gewoon Corstiaan) de o zo belangrijke 3-1 binnen. Het was meteen een teken aan Klarenbeek: hier valt voor jullie echt niets meer te halen.

Kansloos United dicteerde de wedstrijd, liet de keeper van Klarenbeek tot de middellijn komen, maar heel veel verder kwam hij niet, en je zag in zijn ogen de paniek, elke keer dat hij de bal niet kwijt kon, en zag dat een schot op doel met Robbert daarin ook geen resultaat zal opleveren.

Dit mondde uit in een goede onderschepping door Patrick II, met zijn hoofd nog wel, waarna Nathan uit volle frustratie (waarom schiet iedereen raak behalve ik) de bal snoeihard in het doel, 4-1.

Klarenbeek dacht nog op 4-2 te komen met een verrassend schot dat richting kruising onderweg was, maar dat had Robbert natuurlijk al lang voorzien en tikte de bal er vrij gemakkelijk uit zijn baan, waardoor de bal de kruising niet bereikte.

De 5-1 van Patrick II in de slotseconde van de wedstrijd  was evenzo belangrijk, anders was de eindstand op 4-1 blijven steken, en 5-1 voelt natuurlijk net even lekkerder, na de 4-1 van vorige week.

Door Ray Porter

Kansloze reportages tot aan de laatste blessureminuut. Hoopt op betere tijden voor Kansloos United. Probeert altijd het positieve in te zien van een verloren wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *