Kansloos herpakt zich tegen SpelSpul

Met het tragische verlies tegen Stad Rotterdam  van vorige week nog in gedachte mochten de Kanslozen zich vanavond weer opmaken voor een potje zinderend voetbal.

Aantredend met de sterkste en tevens grootste ploeg stonden de koppen deze week de juiste kant op. Met 9 spelers was het zaak om vlot door te wisselen en de tegenstander moe te spelen. En zo gebeurde het ook.

De tegenstander, ontstaan uit een fusie van de Zonnebloem en SpelSpul, had al snel door dat dit Kansloos vol ging voor de overwinning. Met mooie aanvallen en soms verrassend goed samenspel werd het doel vaak bereikt. Echter werd deze door een zeer goed keepende keeper bewaakt.

Uiteindelijk lukte het Walter de gehate 0 om te toveren in een 1. Gedegen gingen de Kanslozen door met het zoeken naar de gaten in de verdediging. Al snel was de 2-0 een feit door een verfijnd doelpunt van Nathan. SpelSpul kreeg het hierna op de heupen en maakte goed gebruik van de snelheid van hun eigen doorgebroken keeper. Met een wezenloos hard schot werd Robbert gepasseerd.

Dit was dan ook gelijk de laatste keer deze avond dat Robbert de bal uit eigen doel moest halen. Gemotiveerd en wakker geschud door dit tegendoelpunt zette Kansloos weer aan. Met twee doelpunten door Patrick en Daniel was de wedstrijd gespeeld en de zo verdiende eerste 3 punten van het seizoen behaald.Hopelijk is dit een voorbode voor meer fantastische wedstrijden die dan weer verslagen zullen worden door onze eigen razende reporter. 

Paul R., de R staat voor Reservereporter.

Door Ray Porter

Kansloze reportages tot aan de laatste blessureminuut. Hoopt op betere tijden voor Kansloos United. Probeert altijd het positieve in te zien van een verloren wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *