Kansloos dendert door 

De trein van Kansloos United lijkt niet te stoppen, ook Liftcase was niet bij machte om de Kanslozen hun eerste puntverlies toe te brengen.

De wedstrijd begon wat saai en gezapig, de eerste minuten gebeurde er vrijwel niets. Robbert keek een mispeer naast, een op de training al mislukte vrije trap-variant deed de naam Kansloos United nog wel eer aan (wat wilde Nathan hiermee?). Niemand begreep het.

Uiteindelijk was het (uiteraard weer) Nathan( who else) die de score opende na een assist van (uiteraard, who else) Warner. Uit de draai wist Nathan de keeper te verrassen en schoot de bal in de touwen.

Even later was het andersom, Nathan probeerde (voor het dit seizoen) een assist (terug) te geven, maar de pass was veel te hard. Of Warner was te langzaam. Of de zaal liep schuin af naar beneden waardoor Warner net niet bij de bal kon.

Tussendoor schoot Jesse ook nog een keer snoeihard de bal richting het doel, vanuit een onmogelijke hoek, helaas leek Neuer in de goal te staan en wist het verrassende schot van Jesse nog net te keren.

Aan de andere kant had Robbert (nog) niet veel te doen, een rollertje keek hij zorgvuldig naast, Robbert werd alleen moe van het ophalen van de ballen na weer een afzwaaier.

Dit veranderde na de 2-0 door Patrick, die vanuit de 2e lijn een kort genomen corner afmaakte. Op dat moment werd Liftcase steeds gevaarlijker, hadden ze meer balbezit en was Kansloos eerder bezig met het vasthouden van de voorsprong dan deze te vergroten.

Patrick kreeg nog een panna (oh nee, het was een bewust overstapje van hem) en Simon hield de aansluitingstreffer lang tegen, maar helaas was het alsnog raakt vanuit een vrije trap. Onbegrijpelijk dat de dunste speler als muur fungeerde, als Paul en Remco hier hadden gestaan, was die bal er nooit in gegaan, maar helaas, Nathan met zijn lange, dunne beentjes deed alsof hij een muurtje was. Was dan ieder geval nog gaan liggen, maar nee hoor, de speler van Liftcase ramde de bal snoeihard in de rechterbenedenhoek (voor Robbert links).

Gelukkig wist Corstiaan het verschil alweer vrij snel op 2 te zetten, na een assist van, ja, weer, Warner. Robbert had nog wat spectaculaire reddingen waardoor de 3-1 van Corstiaan de einduitslag werd.

Al met al een zeer zwaarbevochte overwinning, na een verhit potje waar de scheids ogen (en fluitjes) te kort kwam. Zeker de laatste tien minuten was een gevecht met beuken, zetjes, trapjes en irritaties over en weer, maar de 6e overwinning was een feit.

Wie stopt dit Kansloos? Wellicht YourBodyProgress, de volgende tegenstander. Wel pas om 21:50 uur, nadat het Nederlands Elftal hun eerste wedstrijd in Qatar achter de rug heeft (pas op: er is een alcoholcontrole voor begin van de wedstrijd). In de ieniemieniezaal aan de PC Hooftstraat!

Door Ray Porter

Kansloze reportages tot aan de laatste blessureminuut. Hoopt op betere tijden voor Kansloos United. Probeert altijd het positieve in te zien van een verloren wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *