Gelijkspel voor Verrast Kansloos

Op het programma stond een wedstrijd tegen het laaggeklasseerde nSercure. In het drugslab aan de PC Hooftstraat kwam  een team het veld op, maar vermomd in het shirt ven nSecure, en startte explodeerde uit de startblokken.

Volkomen verrast liet Kansloos zich alle hoeken van het drugslab zien en voor ze ook maar wisten wat er aan de hand was, stond het al 0-1 voor de “heren in een nSecure-shirt”. En vooral de manier waarop (strak in de kruising) maakte duidelijk dat dit zeker niet de nSecure is die het eerste halve seizoen in die shirts hebben gespeeld.

Kansloos kwam nog wel tot een enkel kansje via Simon, maar dat schot werd gekraakt door een verdediger nog voor het de keeper kon bereiken. Nathan vuurde direct na binnenkomst van de lijn nog op het doel van nSecure, maar ook dat schot verdween in de handen van de keeper (schiet er dan ook niet vol op, maar naast de keeper, die tip zal ik hem volgende week geven).

De paal redde de Kanslozen eerst nog voor een grotere achterstand en een slap schotje van Nathan (waaruit een Feyenoord-waardige kansloze corner kwam) voorkwam de grotere achterstand niet, van “buiten de 16” (zo groot is de zaal niet eens, maar ik bedoel dus de halve cirkel van Robbert)  hard in de korte hoek raak geschoten.

Simon wist (na een assist van de assist-koning Patrick) de achterstand te verkleinen, maar lang kon Kansloos United daarvan niet genieten, prompt haalde een “speler in een nSecure-shirt” verwoestend uit en wederom belandde de bal in de kruising. Een dergelijk schot moet je als keeper ook niet tegenhouden maar uit respect laten gaan.

Patrick kwam met zijn eerste wekelijkse puntertje (let op, er komt er dus nog 1 later dit verslag) maar deze stuiterde hopeloos (ver) naast de goal. Dat het erna nog 1-4 werd, was heel zuur, met wat geluk nam een speler de bal in de kluts mee en kreeg hem ook nog bij een inlopende medespeler, waarna Robbert de bal uit het net mocht vissen.

* Simon schopt Floris neer / Floris maakt schwalbe na licht contact met Simon
Dit stond in mijn notitieboekje, maar kan het moment niet meer zo goed voor me halen, dus wat hier precies gebeurd is, blijft onduidelijk.

Gelukkig wist Simon hierna wel de bal goed te raken (in plaats van een medespeler), uiteraard wederom na een geweldige assist van, wie anders, Patrick de Assist-Koning en bracht de stand op 2-4. Kan het nog?
Jazeker! Nadat Nathan werd neergehaald in “de halve cirkel van Robbert maar dan aan de andere kant” mocht Kansloos een penalty nemen. Nathan eiste de bal zelf op, hij kon het blijkbaar niet hebben dat Simon wel kon scoren en hij (no)g niet, en ramde hem achter de keeper, de aansluitingstreffer!

En ja, waar blijft dat vervolg van dat puntertje? Nou, hier komt ie: Patrick deed het gewoon nog een keer, en dit keer met succes, alle “spelers in een nSecure-shirtje” alsmede de keeper werd hierdoor verrast en dit 2e wekelijkse puntertje bracht de stand gelijk.
Het was vervolgens aan Robbert te danken dat de stand zo bleef, eerst al voorkwam hij de 3-5, na de gelijkmaker weerhield hij “de spelers in een nSecure-shirt” ook van een vernieuwde voorsprong. “Dit punt laat Kansloos zich niet meer afpakken” moet hij gedacht hebben.

Vechtend voor elke centimeter werd dit gelijke spel binnen gehaald, waardoor dit puntje als een overwinning werd gevierd.
Volgende week om 19:00 uur weer een nieuwe graadmeting tegen Avoned in het Drugslab aan de PC Hooftstraat.

(* Onze gedachte gaan uit naar de oorspronkelijke dragers van het nSecureshirt, van hen is na de winterstop niks meer vernomen. Mocht u informatie hebben over de verblijfplaats van deze spelers, vragen wij u deze informatie met ons te delen, of bel met de plaatselijke politie.)

Door Ray Porter

Kansloze reportages tot aan de laatste blessureminuut. Hoopt op betere tijden voor Kansloos United. Probeert altijd het positieve in te zien van een verloren wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *