Geen verslag over winst op Avoned

 

Helaas komt er deze keer geen verslag van de wedstrijd tegen Avoned van afgelopen maandag. Dit in verband met “ik heb het te druk” aldus Ray Porter.

We belden hem op voor meer uitleg, aangezien de Kanslozen ook hun best hebben gedaan afgelopen maandag, waarom zou hij dan wel mogen verzaken? ‘Jaja, drukdrukdruk, je kent het wel he’ was zijn eerste reactie.’“Kijk, ik doe dat reporteren er ook maar een beetje bij he, freelance, en nog wel gratis ook, ik krijg niet eens reiskostenvergoeding’.

Hij vervolgt: ’Ja, ik kom lopend naar de zaal, althans, naar de PC Hooftstraat waar afgelopen maandag werd gevoetbald, en niet voor niets he, want ik zag een schitterende wedstrijd. Jesse opende de score nadat Patrick (die van de assists) ruimte creëerde waardoor Jesse vrij op de goal kon schieten’.

‘En weet je, ondanks al die fabuleuze reddingen van onze keeper, waarbij Robbert soms zelf ook niet wist hoe hij ze eruit haalde, net als zijn collega aan de overkant, werd het toch 1-1. Het eerste schot wist Robbert nog wel te blokken, maar die was zo hard, dat klemvast er gewoon niet in zat, en ja, dan kan je de pech hebben dat ie voor de voeten van een tegenstander komt, kan je niks aan doen.’

En zo eindigde de wedstrijd tegen Avoned in 1-1. Kansloos verspeelde hiermee 2 hele dure punten in hun strijd om ….

“Nee, helemaal niet, het werd nog 2-1 door Nathan, wederom nadat hij de bal van Patrick (niet die van de puntertjes) kreeg. Helaas deed hij dat niet nogmaals na een zelf opgezette” één-twéétje” met Patrick, die de bal perfect op maat, in precies de juiste snelheid weer aan hem terug gaf, maar wederom was het die grote lange doelman van Avoned die de 3-1 voorkwam. Iets wat hij enorm vaak deed, want met een iets minder Buffon-achtige keeper had Kansloos met veel grotere cijfers gewonnen. Het is dat Simon nog snoeihard op de paal schoot en ze niks konden doen met de man-meer-situatie de laatste 2 minuten’.

Man-meer-situatie?
‘Ja, eentje van Avoned schopte Simon nadat de bal al gespeeld was, beetje gemeen natrappen, al bood hij wel direct zijn excuses aan en accepteerde hij de rode kaart. Dus een zeer terechte overwinning uiteindelijk.’

Ja, maar Ray, je zei ook net dat Robbert ook goed stond te keepen, had Avoned dan niet ook recht op meer dan 1 doelpunt?
‘Nee natuurlijk niet, ik ben toch reporter van Kansloos, niet van Avoned. Je kan niet én oprichter, én oud-speler, én mental coach, én bierhaler van Kansloos United zijn, én dan ook nog neutraal kunnen verslaan in een verslag. Nee, Kansloos won terecht, dankzij de keepers was het “maar” 2-1, zonder keepers was het 115-84 geweest’

 Is dat niet een beetje overdreven?
‘Jij hebt de wedstrijd niet gezien, dus geloof me nou maar, zo ging het.

Maar goed, dit alles wil je niet even op papier zetten?
‘Nee, doe zelf maar, je weet nu toch alles? Ik ga weer snel verder met The Last Of Us, Ellie kan het ook niet allemaal in d’r eentje, ik moet haar helpen om de wereld te redden’.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *