Kansloos 2.0

Na het seizoen 2008-2009 kwam het dieptepunt van het bestaan van Kansloos United. Weer gingen een stel spelers bedenken een eigen team op te richten en Kansloos United te verlaten. In eerste instantie betekende dit het einde van Kansloos United. Saillant detail: ook dit team wist niet langer te bestaan dan 2 maanden.

In juni 2009 legde Remco en Patrick echter de basis voor een vernieuwd Kansloos United. Patrick wist na grondig scoutwerk weer spelers bijeen te sprokkelen. Remco heeft zijn zwager overgehaald om Kansloos United van een kwaliteitsinjectie te voorzien.

In de tussentijd werd een nieuw sponsor gevonden. Administratiekantoor Haes voorzag Kansloos United van een geheel nieuw tenue. Een nieuwe start, een nieuw tenue. Er werd afscheid genomen van de kleuren grijs/bordeaux en oprichter A. Brand en R. de Vries kozen voor de nieuwe kleurstelling zwart/geel.

Na het seizoen 2010-2011 heeft Kansloos United uit een bestaande samenwerking een subsponsor aangetrokken. Visivae voorzag Kansloos United van een nieuwe website en faciliteert de webhosting hiervan.

Sinds 1 januari 2016 komt Kansloos United uit in de 2e klasse van de RZC. Niet vanwege de resultaten, niet vanwege het hoge niveau, maar doordat de hoofdklasse en de 1e klasse zijn samengevoegd, is de 3e klasse opgeheven.