Hall of Fame

Arjan Brand
Oprichter van de club, destijds nog een team zonder naam (T.Z.N.) die alleen vriendschappelijke wedstrijden speelde. Is als part-time speler nog aan de club verbonden.

Jordy de Wit
Na oprichting 1 van de grondleggers geweest van Kansloos United. Heeft zich ingezet om het team in de Ridderkerkse Zaalvoetbalcompetitie te krijgen. Als stille vennoot nog steeds verbonden aan de club. Door onenigheid over de reiskostenvergoeding gestopt met actief deelnemen aan de wedstrijden.

Anton Kessels
Jarenlang de vaste nummer 1 van Kansloos United. Probeerde na elke 3e tegengoal in een wedstrijd een licht in het dak uit te schieten. Moest vanwege blessureleed zijn carrière vroegtijdig beëindigen maar is nog wekelijks aanwezig als (mental) coach en supporter.

Arnoud Molendijk
Rots in de verdediging, aanjager pur sang en was er altijd, verzaakte nooit. Heeft het mooiste eigen doelpunt ooit op zijn naam staan. Waste de shirtjes altijd zonder mokken en het vaakst binnen het team.

Dennis Dekker
Wellicht de beste speler die Kansloos United ooit heeft gehad. Liet andere beter spelen, scoorde op het Koekoek-toernooi 6 van de 7 doelpunten en had daarmee een groot aandeel in één van de weinige bekers die Kansloos United ooit heeft gewonnen.

Vincent de Vries
Langste speler ooit. Heeft ook de twijfelachtige eer om herinnerd te worden als een van de spelers met het minste voetbaltalent. Heeft wel een goal op zijn naam staan, al weet hij zelf niet meer hoe die tot stand kwam.

Evan Hoogvliet
Bezorgde Kansloos United in een seizoen de eerste punten door een wedstrijd te laten staken op het moment dat het gelijk stond. Brak hierbij wel zijn kuit- en scheenbeen, waardoor zijn zaalvoetbalcarriere direct ten einde was. Is jarenlange trouwe supporter geweest.

Natalie en Angelina
De eerste vrouwen in de RZC en enige vrouwen die ooit voor Kansloos United hebben gespeeld. Natalie speelde vaker en heeft de fameuze assist gegeven op het enige doelpunt van Vincent de Vries.