Kansloos United promoveert!

Ridderkerk – Na de overwinningen op (eerst) Klaarenbeek (1-0) en (daarna) op Pilnak United (3-0) heeft de organisatie van de Ridderkerkse ZaalvoetbalCompetitie ingezien dat Kansloos United weer een geduchte tegenstander is. Zij laten zich niet meer zomaar opzij zetten, er wordt vanuit een vast systeem (1 keeper, 4 veldspelers en zo veel mogelijk wissels) en een vaste speelwijze “zie maar wat je doet” gespeeld, wat al 2 overwinningen heeft opgeleverd.

Of het door de terugkomst van Coach Remco komt is niet met zekerheid vast te stellen, maar het is wel frappant dat de laatste wedstrijden na zijn terugkomst allemaal gewonnen zijn. Of het ook toevallig is dat juist Anton er die twee wedstrijden niet bij is geweest is valt niet te ontkennen/bevestigen. Wel was het van groot belang dat met name de laatste wedstrijd de tegenstander er niet was, maar “ook met tegenstander hadden we vast wel met 3-0 gewonnen”.

Dit heeft de organisatie doen besluiten om Kansloos United van de 3e naar de 2e klasse te promoveren. Daarbij staat Kansloos United nu al bovenaan in de 2e klasse, nog voordat er ook maar een wedstrijd is gespeeld. Niks “alfabetische volgorde”, de stand wordt opgevoerd naar verwachting van uitkomst na 28 wedstrijden.

Het is nu aan de spelers om deze (hoge) verwachting waar te maken. Als het goed is, rolt maandag om 20:08 uur de bal weer in Sporthal De Wissel. Het nieuwe seizoen start meteen tegen SpelSpul, de Kanslozen kunnen meteen een mentale tik uitdelen aan de directe concurrent om het kampioenschap.

Door Ray Porter

Kansloze reportages tot aan de laatste blessureminuut. Hoopt op betere tijden voor Kansloos United. Probeert altijd het positieve in te zien van een verloren wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *