K.Utd. overklast Interdam

 

Na een niet welkome speel pauze treden de warriors van kansloos united vanavond aan tegen de geslepen spelers van interdam.
De Wissel is de arena voor deze avond waarbij de verwachting hoog zijn. Nog voor de wedstrijd lijkt interdam geïmponeerd door dit jonge team gladiatoren waarvan ze weten dat ze de huid duur verkopen.

Al vanaf de aftrap zijn de intenties van Kutd duidelijk. Naar voren en scoren. En zo geschiedde.
Nathan weet al in de 1e minuut na een steekbal van walter de 1-0 op het bord te toveren. Kansloos vergeet hierna dat ook een tegenstander wel eens een gericht schot kan lossen. In de 5e minuut is het dan ook weer een gelijke score.
Kansloos lijkt wakker geschud. Er wordt weer aangezet en hiermee forceert kansloos
In korte tijd twee goede kansen die gekeerd worden door de keeper interdam. Dit zal niet de laatste kans zijn die hij keert.
In de hierna volgende minuten vergeet kansloos het tempo te verhogen tegen dit toch gemiddeld ouder team.
Hoewel er ondanks een lager tempo vele kansen zijn is het telkens weer een keeper die in de weg ligt.
Pas in de 10e minuut scoort walter na een mooi opgezette aanval via jesse en patrick. Kansloos is nu los. Met een afgemeten schot scoort nathan de 3-1. Al snel hierna weet walter via een assist van simon de 4-1 te claimen.
Interdam weet niet meer wat het moet doen en speelt fysieker waarbij de scheids iets te goed naar Nijhuis heeft gekeken dit weekend.
De enige manier om dit af te straffen is scoren. En dat doet simon dan ook. De 5-1 komt van zijn voet op aangeven van walter.
Met deze stand zet interdam nog eenmaal aan en laat gaten vallen. Kansloos moet nu het hoofd erbij houden en blijven voetballen.
Met de weg tikkende klok en door de ogenschijnlijk moeilijk passeerbare keeper wordt de eindstand bepaald.
Maximale score uit de wedstrijden, zo kansloos is dit team al lang niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *