Geen loon naar werken

Geen loon naar werken

Ridderkerk – Kansloos United heeft helaas geen gevolg kunnen geven aan de goede start van vorige week, wat betreft uitslag dan, want het veldspel was wel weer goed. Helaas was de tegenpartij dit keer beter dan vorige week en wist Kansloos United de overwinning nu niet binnen te slepen.

Het begon al in de kleedkamer: Ricardo gaf aan een hattrick te zullen maken. En zo geschiedde, een ontketende Ricardo bracht Kansloos United al vrij snel op een 1-0 voorsprong. Lang hield de voorsprong geen stand, maar Ricardo zorgde hoogstpersoonlijk voor de 2-1 en de 3-1. De hattrick was een feit. BBH kwam terug tot 3-2, maar Paul pegelde de 4-2 in het doel, en opnieuw was de marge 2.

Remco deed weer zijn uiterste best op doel, had weer een aantal spectaculaire reddingen, maar kon helaas niet voorkomen dat deze voorsprong behouden bleef. Een balletje snoeihard via de binnenkant van de paal (wel korte hoek) en een balletje onder hem door (en ja, misschien ook een beetje door de benen) kwam BBH terug in de wedstrijd.

Op zoek naar de nieuwe voorsprong counterde BBH erop los, en zo kon het gebeuren dat met een overtalsituatie de 3 aanvallers het van de 2 (Kansloze) verdedigers won en zo de kanslozen voor het eerst op achterstand kwamen.

Kansloos United ging echter weer vol op de aanval, op zoek naar de minstens zo verdiende gelijkmaker. In de laatste 3 minuten werd ervoor gekozen om “alles of niets” te spelen. Keeper Remco verliet het veld, en Paultje werd als 5e veldspeler aan het team toegevoegd. Helaas pakte dit verkeerd uit, door een verkeerde pass werd de bal onderschept, en bij BBH bleek er een speler te zijn die aardig kon schieten (die pech hebben wij dan weer). Direct na de onderschepping schoot hij de bal richting het lege doel, alwaar hij ook in belandde.

En zo kon het gebeuren dat Kansloos United niet allen onverdiend verloor, maar ook zeer geflatteerd. 4-6 is geenszins een reëel beeld van de wedstrijd, de manier van spelen bood zeker zelfvertrouwen. Kansloos United is niet meer het lelijke eendje van de Ridderkerkse Zaalvoetbalcompetitie.

 

Spelers deze wedstrijd: Remco, Patrick, Arnoud, Paul G., Ricardo en Gianni
Doelpunten: Ricardo (3) en Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *