Eerste test Kansloos

Ridderkerk – Het vernieuwde Kansloos United is vanavond voor de eerste keer getest. Nieuwkomer Rick maakte zijn eerste minuten, Patrick II is gepromoveerd van invaller tot basisspeler. Ook Remco met een “K” maakte zijn herintrede als invaller.

Paul was helaas vanwege een andere test afwezig, en ook Lenneart was wederom afwezig, conform AVG kon de coach niet vertellen wat de reden ervoor was. “Maar het heeft niks te maken met enige interesse van een andere club en het feit dat de transfermarkt nog tot vanavond 12 uur open is”.

Gelukkig kan Kansloos United altijd vertrouwen op Robbert en Patrick I. Deze giganten zijn er altijd, tenzij ze afwezig zijn natuurlijk, maar dat kan eenieder gebeuren.

Daniel is van onschatbare waarde. Niet voor niks kwam het eerste schot op doel van de wedstrijd ook van zijn voet, en het mag ook geen verrassing zijn dat de een-na-mooiste goal van avond van hem was, na een geniale aanval dwars door het centrum.

De scheidsrechters moeten duidelijk nog inkomen, hun optreden was zeer dubieus, er gaan verhalen dat zij nauwe contacten hebben met de tegenstanders. Het waren er namelijk 2, niet alleen van SpelSpul, maar ook spelers van De Zonnebloem stonden bij de tegenstander in het veld.

het nieuwe seizoen is in ieder geval weer begonnen en Kansloos United heeft de eerste wedstrijd achter de rug. Nog 27 te gaan, aangezien het een druk seizoen gaat worden waarbij de clubs 4 keer tegen elkaar spelen.

Net als met de andere tests momenteel in Nederland, verwachten wij de uitslag binnen 48 uur te kunnen mededelen.

Door Ray Porter

Kansloze reportages tot aan de laatste blessureminuut. Hoopt op betere tijden voor Kansloos United. Probeert altijd het positieve in te zien van een verloren wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *