Eerste seizoen ten einde: snel vergeten

Ridderkerk – Het eerste deel van het seizoen is ten einde. Door omstandigheden worden er 2 halve competities gespeeld. Het eerste deel is er 1 om snel te vergeten. Nog nooit haalde Kansloos United zo weinig punten.

Dit heeft ook te maken met mijpaal 2: nog nooit heeft Kansloos United zoveel blessures moeten verwerken binnen het basisteam. Keeper Anton en spelers Remco en Lennaert zijn (waren) langdurig geblesseerd. Of ze alle drie al inzetbaar zijn bij de “hervatting” in januari is nog maar de vraag.

Onze dank gaat dan ook uit naar de invallers Javid en Paul, die de meeste invalbeurten op hun naar kregen. Ook Ricardo heeft weer een wedstrijd mogen invallen, wat zo zo goed is bevallen dat hij dit nog wel vaker mag komen doen. Hopelijk maakt Kenneth in 2016 zijn rentree.

Los van de slechte resultaten heeft Arnoud zijn zaalvoetbalschoenen aan de wilgen gehangen. Het is niet meer te combineren met zijn werk en studie, waardoor Arnoud helaas de keuze heeft moeten maken om te stoppen. Arnoud, wij willen je danken voor de afgelopen jaren! We gaan je enorm missen, in de verdediging, je humor, je bemoedigende kritiek, je enthousiasme, de vele keren dat jij de shirtjes mee naar huis nam om te wassen, je enorme afzwaaiers en al je assists. Je wordt opgenomen in de Hall of Fame en krijgt een eervolle vermelding in de geschiedenis van Kansloos United.

ARNOUD, BEDANKT!!!

 

Door Ray Porter

Kansloze reportages tot aan de laatste blessureminuut. Hoopt op betere tijden voor Kansloos United. Probeert altijd het positieve in te zien van een verloren wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *